EN | MK

Културно уметничкото друштво „Дримкол“
Вевчани

Почитувани,

Добредојдовте на официјалната страна на КУД „Дримкол“ Вевчани. Од срце Ви благодариме што одвоивте време за нас и нашите активности. Се надеваме дека ќе бидете задоволни од оваа Ваша посета.

Во моментов се наоѓате на насловната страна од која можете да ја изберете онаа уметничка целина која Ве интересира. Секоја целина си има своја страница со информации кои се надеваме дека ќе го задржат Вашето внимание.

Уживајте!